Postavení České pojišťovny na českém pojistném trhu - Roučková, Kateřina; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá postavením České pojišťovny, a.s. na českém pojistném trhu. Je v ní popsán historický vývoj České pojišťovny od jejího založení v roce 1827, další část je věnována analýze postavení na trhu a hospodaření společnosti od její transformace na akciovou společnost až do současnosti. Poslední část se zabývá praktickou záležitostí ? tím, jak vypadá cesta pojistné smlouvy od návrhu smlouvy až po uzavření obchodu s klientem.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses