Využítí manažerského účetnictví v nebankovních finančních institucích - Srnec, Martin; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se věnuje využití manažerského účetnictví v nebankovních finančních institucích. Cílem práce je zanalyzovat konkrétní nebankovní finanční společnost z hlediska jednotlivých oddělení a procesů, které ve společnosti probíhají, identifikovat požadavky manažerů a vyhodnotit, které požadavky současný informační systém řeší, a které pomocí tohoto systému řešit nelze. Poslední fází je návrh opatření, které by společnost měla uskutečnit, aby požadavky manažerů byly uspokojeny.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; manažerské účetnictví; bakalářské práce; managerial accounting; bachelor's theses