Daňová evidence - Luňáčková, Irena (2007)
Práce zachycuje charakteristiku a cíl daňové evidence, její principy, právní úpravu, osoby povinné vést daňovou evidenci, podrobnosti o daňových dokladech, ukázky možného řešení daňové evidence příjmů a výdajů a jednotlivých složek majetku včetně vymezení pojmů a způsobu jejich oceňování.