Daňová evidence - Luňáčková, Irena; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce zachycuje charakteristiku a cíl daňové evidence, její principy, právní úpravu, osoby povinné vést daňovou evidenci, podrobnosti o daňových dokladech, ukázky možného řešení daňové evidence příjmů a výdajů a jednotlivých složek majetku včetně vymezení pojmů a způsobu jejich oceňování.
Vedoucí práce: Jindřich Činčura
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses