Účetní uzávěrka a závěrka v ČR - Švandrlíková, Monika; Doležalová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje účetní práce na konci účetního období a sestavení jednotlivých účetních výkazů. Obsahuje jednotlivé typy účetních závěrek, včetně způsobu jejich zveřejňování, podrobněji se věnuje rozvaze, výsledovce a příloze k účetním výkazům. Zároveň se snaží poukázat na současný trend ve vývoji účetnictví, jímž je mezinárodní harmonizace.
Vedoucí práce: Lucie Pacovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses