Simulace Monte Carlo v analýze rizika investičních projektů - Horáček, Jiří; Fotr, Jiří, 1938-; Švecová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá analýzou investičních projektů pomocí metody Monte Carlo. V teoretické části pojednává o možnostech ohodnocování investičních projektů a popisuje samotnou metodu Monte Carlo. V praktické části, s využitím programu Crystal Ball, hodnotí konkrétní investiční projekt. Výsledkem práce je rozhodnutí o realizaci tohoto projektu.
Vedoucí práce: Jiří Fotr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses