Leasing - Hušková, Petra (2007)
Jednotlivé druhy leasingu, porovnání pořízení majetku na finanční leasing nebo na úvěr, právní, účetní a daňová problematika leasingu, způsob účtování finančního leasingu a jeho odpisy