Leasing - Hušková, Petra; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Jednotlivé druhy leasingu, porovnání pořízení majetku na finanční leasing nebo na úvěr, právní, účetní a daňová problematika leasingu, způsob účtování finančního leasingu a jeho odpisy
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; leasing; bakalářské práce; leasing; bachelor's theses