Mzdové účetnictví - Vodičková, Monika (2007)
Práce podává základní informace o činnosti mzdových účetních. V jednotlivých kapitolách věnovaných pracovnímu právu, veřejnému zdravotnímu pojištění, pojištění na sociální zabezpečení a dani ze závislé činnosti se věnuje ůdajům důležitým pro komplexní zpracování mezd. Dále se zabývá změnami, které nastali v povinnostech zaměstnavatelů a zaměstnanců s účinností nového zákoníku práce 1.1.2007.