Mzdové účetnictví - Vodičková, Monika; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce podává základní informace o činnosti mzdových účetních. V jednotlivých kapitolách věnovaných pracovnímu právu, veřejnému zdravotnímu pojištění, pojištění na sociální zabezpečení a dani ze závislé činnosti se věnuje ůdajům důležitým pro komplexní zpracování mezd. Dále se zabývá změnami, které nastali v povinnostech zaměstnavatelů a zaměstnanců s účinností nového zákoníku práce 1.1.2007.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses