Public Private Partnership - Přibyl, Jan (2007)
Tématika Public Private Partnership (PPP) se v poslední době stává stále více medializovaným tématem také v České republice. V neposlední řadě tomu přispělo i schválení nového koncesního zákona v roce 2006. Vzhledem k novosti této tématiky v České republice je úkolem této diplomové práce vytvořit kompaktní celek, jež zahrnuje právní, politické a ekonomické aspekty PPP s důrazem na Českou republiku.