Public Private Partnership - Přibyl, Jan; Boháček, Martin, 1947-; Dvořák, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tématika Public Private Partnership (PPP) se v poslední době stává stále více medializovaným tématem také v České republice. V neposlední řadě tomu přispělo i schválení nového koncesního zákona v roce 2006. Vzhledem k novosti této tématiky v České republice je úkolem této diplomové práce vytvořit kompaktní celek, jež zahrnuje právní, politické a ekonomické aspekty PPP s důrazem na Českou republiku.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: komerční právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses