Účetní závěrka a stanovení daňové povinnosti občanského sdružení - Pšeničková, Zuzana (2007)
DP vymezuje charakteristiku občanského sdružení, specifika vedení účetnictví, účetní závěrku a způsob stanovení daňové povinnosti. Práce postupuje od obecné charakteristiky občanského sdružení, přes vymezení účetnictví, postupu při uzavírání účetních knih, stanovení daňové povinnosti až k sestavení účetních výkazů a k následným povinnostem souvisejících s účetní závěrkou.