Ocenění společnosti Impress, a. s. - Svobodová, Jana (2007)
Cílem diplomové práce je stanovení tržní hodnoty podniku pro vrcholové vedení. Zjištěné výsledky budou sloužit při dalším řízení společnosti. Použití výnosových metod - metody diskontu FCFF a metody EVA. Vypracování strategické a finanční analýzy - potvzení předpokladu pokračování společnosti ve své činnosti. Popsání současné situace nejdůležitějších makroekonomických ukazatelů a zkoumání jejich prognózy do budoucna. Sestavení finančního plánu a stanovení výsledné hodnoty společnosti.