Ocenění společnosti Impress, a. s. - Svobodová, Jana; Scholleová, Hana, 1964-; Hron, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem diplomové práce je stanovení tržní hodnoty podniku pro vrcholové vedení. Zjištěné výsledky budou sloužit při dalším řízení společnosti. Použití výnosových metod - metody diskontu FCFF a metody EVA. Vypracování strategické a finanční analýzy - potvzení předpokladu pokračování společnosti ve své činnosti. Popsání současné situace nejdůležitějších makroekonomických ukazatelů a zkoumání jejich prognózy do budoucna. Sestavení finančního plánu a stanovení výsledné hodnoty společnosti.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses