Finanční analýza podniku Impress Znojmo, a. s. - Svobodová, Monika; Boukal, Petr, 1962-2022; Hron, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza - hodnocení finančního hospodaření za 5 roků. Účel - vyhodnocení hospodaření v střednědobém horizontu a odhalení jeho slabých a silných stránek. Horizontální a vertikální analýza účetních výkazů, analýza poměrových ukazatelů a analýza soustav ukazatelů. Nerovnost, ekonomický normál, Altmanova analýza, indexy IN. Ze souhrnných modelů hodnocení finanční úrovně jsem použila Kralickův rychlý test, Taflerův model, Tamariho bonitní model, Beaverův model, Beermanova diskriminační funkce, index bonity. EVA. Mezipodnikové srovnání.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses