Korupce a podnikatelská sféra - Krapl, Rostislav; Klvačová, Eva, 1943-2010; Malý, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se dívá na problematiku korupce v podnikatelské sféře z mnoha úhlů pohledu. Korupce je definována, jsou určeny příčiny, podněty, následky. Následují formy a druhy korupce. Značná část je věnována rozboru korupčního klima v ČR a zachycení situace korupce a dávání úplatků v ČR. Závěr je věnován měření korupce a vyšetřování korupčních afér.
Vedoucí práce: Eva Klvačová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses