Analýza firemní kultury v Generali Pojišťovně a.s. - Holečková, Kamila; Dědina, Jiří, 1955-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V bakalářské práci je popsána a analyzována firemní kultura ve společnosti Generali Pojišťovna a.s., která zaujímá na českém pojistném trhu šesté místo. Teoretická část práce se zabývá třemi oblastmi ? firemní kulturou, holdingem a pojišťovnictvím. Součástí práce je dotazník, který ověřuje pohled veřejnosti na tuto pojišťovnu.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pracovní prostředí; pojišťovnictví; bakalářské práce; work environment; insurance; bachelor's theses