Logistika v mezinárodním obchobě - Vacková, Lucie; Malý, Josef, 1958-; Zicháček, Mirek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato diplomová práce pojednává o logistice v jejím šířším slova smyslu. Jedná se o logistické a špediční služby, což jsou služby všeho druhu vztažené k dopravě. Cílem této práce bylo zaměřit se na smluvní zajištění těchto logistických operací. Logistika jako taková je relativně mladým oborem podnikání v mezinárodním obchodě, ale prochází obrovským vývojem díky globalizaci. Je tedy perspektivní oblastí nyní i v budoucnu a přináší velké možnosti zefektivnění jednotlivých podnikatelských činností.
Vedoucí práce: Josef Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses