Strukturální fondy Evropské unie se zaměřením na infrastrukturu - Čáslavková, Věra; Abrhám, Josef; Cihlářová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práce pojednává o čerpání finančních prostředků ze strukturálních fondů Evropské unie do oblasti infrastruktury v České republice. Analyzuje Operační program Doprava, zřízený pro čerpání v programovém období 2007-2013 a rovněž postup čerpání v Operačním programu Infrastruktura pro období 2004-2006. V diplomové práci je využita případová studie konkétního projektu "Výstavba odbavovacího terminálu letiště Brno", což je příklad úspěšně dokočeného projektu OP Infrastruktura. Z příkladu jsou vyvozeny doporučení a závěry pro potenciální žadatele v oblasti infrastruktury.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; strukturální fondy; diplomové práce; structural funds; master's theses