Analýza potenciálu rozvoje cestovního ruchu v Orlických horách a Podorlicku - Roškotová, Jindřiška (2007)
Teoreticko-metodologická část: marketing destinace, marketingová strategie rozvoje cestovního ruchu v destinaci. Aplikační část: charakteristika současného stavu cestovního ruchu v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko, vyhodnocení potenciálu a doporučení pro další rozvoj cestovního ruchu v oblasti.