Analýza potenciálu rozvoje cestovního ruchu v Orlických horách a Podorlicku - Roškotová, Jindřiška; Petrů, Zdenka, 1953-; Houška, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Teoreticko-metodologická část: marketing destinace, marketingová strategie rozvoje cestovního ruchu v destinaci. Aplikační část: charakteristika současného stavu cestovního ruchu v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko, vyhodnocení potenciálu a doporučení pro další rozvoj cestovního ruchu v oblasti.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; diplomové práce; tourism; master's theses