Hodnocení finanční situace firmy NAREX Česká Lípa a. s. - Abrahámová, Jana; Grünwald, Rolf, 1930-; Heglasová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Základem diplomové práce je finanční analýza akciové společnosti NAREX Česká Lípa za období 2001 až 2004. Hodnocení finančního zdraví firmy na základě horizontální, vertikální a poměrové analýzy, dále komplexní rozbor pomocí bonitního modelu, indexu důvěryhodnosti, Altmanova modelu a ekonomické přidané hodnoty. Práce se také zabývá porovnáním firmy s konkurencí podnikající v oboru a historií zkoumaného podniku.
Vedoucí práce: Rolf Grünwald
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses