Uvedenie notebookov pre spotrebiteľov na trh v Českej republike, príklad firmy Hewlett-Packard - Petrová, Eva (2007)
Diplomová práca sa zaoberá postupom uvedenia nového výrobku na spotrebiteľský trh v Českej republike, konkrétne notebooku HP Pavilion firmy Hewlett-Packard.