Uvedenie notebookov pre spotrebiteľov na trh v Českej republike, príklad firmy Hewlett-Packard - Petrová, Eva; Přikrylová, Jana, 1951-; Svoboda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práca sa zaoberá postupom uvedenia nového výrobku na spotrebiteľský trh v Českej republike, konkrétne notebooku HP Pavilion firmy Hewlett-Packard.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses