Využití potenciálu mikroregionu Vlachova Březí pro rozvoj cestovního ruchu - Krejsová, Michaela; Netková, Jarmila; Košatka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce hodnotí cestovní ruch v mikroregionu Vlachovo Březí. Nejprve představuje přírodní prostředí, do kterého je mikroregion zasazen. Rozebírá základní předpoklady pro cestovní ruch, jako jsou např. přírodní památky, movité památky, vybavenost materiálně technickou základnou, různé zvyky a kulturní akce konané v mikroregionu. Jsou zde představené jednotlivé obce, které mikroregion tvoří. Velmi zajímavá je SWOT analýza mikroregionu, ze které vyplývá, na co by se měly obce zaměřit, aby zvýšili svou atraktivitu pro cestovní ruch.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses