Úprava Evropské společnosti v komunitárním právu a ve vybraných státech EU - Lipková, Kristýna; Pavlok, Jan; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje Evropskou společnost v komunitárním právu a hodnotí její smysl jako jednotné nadnárodní právní formy. Zaměřuje se také na popis jednotlivých právních úprav členských států a hledání rozdílnosti v těchto úpravách. Mezi vybranými členskými státy je Česká a Slovenská republika, Itálie a Španělsko.
Vedoucí práce: Jan Pavlok
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; Španělsko; Itálie; evropské právo; diplomové práce; Spain; Italy; European law; master's theses