Finanční analýza společnosti STOCK Plzeň, a.s. - Hloužková, Anna (2007)
Diplomová práce se zabývá jednak finanční analýzou a dále analýzou silnách a slabých stránek podniku Stock Plzeň, a.s. Cílem práce je provedení veškerých analýz za účelem následného vymezení konkrétních doporučení pro udržení a další rozvoj konkurenceschopnosti podniku na trhu.