Finanční analýza společnosti STOCK Plzeň, a.s. - Hloužková, Anna; Marinič, Pavel, 1955-; Bečvář, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Diplomová práce se zabývá jednak finanční analýzou a dále analýzou silnách a slabých stránek podniku Stock Plzeň, a.s. Cílem práce je provedení veškerých analýz za účelem následného vymezení konkrétních doporučení pro udržení a další rozvoj konkurenceschopnosti podniku na trhu.
Vedoucí práce: Pavel Marinič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses