Navigační systémy, analýza trhu technických řešení a ASW - Holan, Karel; Benáčanová, Helena, 1947-; Pražský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce se zabývá problematikou technik, zařízení a služeb lokalizace mobilního objektu. Přináší přehled technických možností lokalizace a neavigace. Obsahuje analýzu trhu navigačních přístrojů v ČR založených na systému GPS. Přehled obchodních modelů založených na lokalizaci mobilního objektu. Dále obsahuje detailní analýzu trhu v oblasti služeb určení polohy motorových vozidel, faktické a cenové charakteristiky poskytovaných služeb a jejich porovnání.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses