Historie českých a československých peněz - Havlíček, Milan; Taušer, Josef; Juppa, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá vývojem peněz a měny na území českých/československých zemí. Snaží se poukázat na určité paralely i absurdity ve vývoji peněz na našem území. V souvislosti s prvotním rozvojem peněz je rovněž rozpracována jejich evoluce, způsob jejich odlišení od ostatních prostředků směny.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; peníze; měna; diplomové práce; money; currency; master's theses