Zvláštnosti podnikateľského prostredia obchodné a kultúrne zvyky Mongolska - Uhrinová, Branislava (2007)
Cieľom mojej práce bolo približiť čitateľovi faktory, ktoré formujú podnikateľské prostredie v Mongolsku a poukázať na hospodársky vývoj v krajine, súčasný a minulý, na životný štýl obyvateľstva, jeho históriu a národné zvyklosti, prítomné v krajine od pradávna, ktoré spoločne vytvárajú obraz Mongolska v očiach svetovej verejnosti.