Zvláštnosti podnikateľského prostredia obchodné a kultúrne zvyky Mongolska - Uhrinová, Branislava; Gullová, Soňa, 1954-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cieľom mojej práce bolo približiť čitateľovi faktory, ktoré formujú podnikateľské prostredie v Mongolsku a poukázať na hospodársky vývoj v krajine, súčasný a minulý, na životný štýl obyvateľstva, jeho históriu a národné zvyklosti, prítomné v krajine od pradávna, ktoré spoločne vytvárajú obraz Mongolska v očiach svetovej verejnosti.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses