Postavení společnosti Pivovary Staropramen a.s. na trhu piva - Bolečková, Lenka; Grünwald, Rolf, 1930-; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Diplomová práce se zabývá zhodnocením finančního zdraví společnosti Pivovary Staropramen a.s. pomocí finanční analýzy. V rámci práce je provedena horizonatální a vertikální analýza účetních výkazů, analýza poměrových ukazatelů a pomocí bonitních modelů je určeno finanční zdraví podniku. Práce dále sleduje celkový vývoj trhu piva v ČR a postvení sledované společnosti na daném trhu.Zvláštní kapitolu tvoří popis historie společnosti od jejího založení až do současnosti.
Vedoucí práce: Rolf Grünwald
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; pivovarnictví; finanční analýza; diplomové práce; beer industry; financial analysis; master's theses