Analýza pracovní spokojenosti, motivace a stimulace vybrané firmy - Ježková, Lucie (2007)
Práce se zabývá analýzou pracovní spokojenosti a s ní související motivací a stimulací nejprve v rovině teoretické. Následně v rovině praktické při analýze jednotlivých faktorů pracovní spokojenosti ve vybrané firmě. Analýza byla provedena pomocí dotazníkového šetření. V práci jsou též navržena řešení, která by mohla vést ke zlepšení pracovní spokojenosti, motivace a stimulace ve firmě.