Analýza pracovní spokojenosti, motivace a stimulace vybrané firmy - Ježková, Lucie; Turnerová, Lenka, 1957-; Pechová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá analýzou pracovní spokojenosti a s ní související motivací a stimulací nejprve v rovině teoretické. Následně v rovině praktické při analýze jednotlivých faktorů pracovní spokojenosti ve vybrané firmě. Analýza byla provedena pomocí dotazníkového šetření. V práci jsou též navržena řešení, která by mohla vést ke zlepšení pracovní spokojenosti, motivace a stimulace ve firmě.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; motivace; pracovní spokojenost; diplomové práce; motivation (psychology); job satisfaction; master's theses