Mezinárodní ochrana práv na označení - Kvapilová, Alžběta (2007)
Diplomová práce shrnuje právní úpravu práv na označení na území České republiky v podmínkách Evropské unie. Blíže je zaměřena na ochranné známky. Konkrétně na srovnání národní ochranné známky, ochranné známky Společenství a mezinárodní ochranné známky. Pozornost je věnována i procesu přihlašování těchto známek.