Mezinárodní ochrana práv na označení - Kvapilová, Alžběta; Jakl, Ladislav, 1933-2021; Špindler, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práce shrnuje právní úpravu práv na označení na území České republiky v podmínkách Evropské unie. Blíže je zaměřena na ochranné známky. Konkrétně na srovnání národní ochranné známky, ochranné známky Společenství a mezinárodní ochranné známky. Pozornost je věnována i procesu přihlašování těchto známek.
Vedoucí práce: Ladislav Jakl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; průmyslové vlastnictví; duševní vlastnictví; diplomové práce; industrial property; intellectual property; master's theses