Inovační politika Rakouska - Tesařová, Anna; Gullová, Soňa, 1954-; Jelen, Valentin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Předmětem zkoumání této diplomové práce je inovační politika Rakouska, jež představuje důležitý nástroj napomáhající zvýšení mezinárodní konkurenceschopnosti země. Východisko práce tvoří analýza vybraných ukazatelů inovační výkonnosti Rakouska a zhodnocení jeho postavení v rámci ostatních evropských států. Hlavní část pak zachycuje organizaci rakouské inovační politiky a principy jejího fungování včetně uvedení používaných nástrojů.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Rakousko; inovace; diplomové práce; Austria; innovations; master's theses