Veřejná obchodní společnost a komanditní společnost z pohledu daňových povinností v ČR a státech EU - Drchalová, Eva (2007)
Práce se zabýva zdaněním v.o.s. a k.s. v ČR a zemích EU,jsou pporovnávány různé principy jejich zdanění a posuzována výhodnost.