Veřejná obchodní společnost a komanditní společnost z pohledu daňových povinností v ČR a státech EU - Drchalová, Eva; Marková, Hana, 1950-; Boháč, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabýva zdaněním v.o.s. a k.s. v ČR a zemích EU,jsou pporovnávány různé principy jejich zdanění a posuzována výhodnost.
Vedoucí práce: Hana Marková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses