Diagnostika obchodní firmy podle základních účetních výkazů - Košárek, Zdeněk; Drozen, František; Zatočil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce analyzuje finanční zdraví mobilního operátora T-Mobile na základě rozvahy, výsledovky a výkazu cash-flow z let 2000 ? 2005 a podává tak základní obraz finanční situace společnosti. V diagnostice firmy je zahrnuta horizontální a vertikální analýza zmíněných účetních výkazů, analýza poměrových ukazatelů (rentability, likvidity a aktivity), bankrotní a bonitní modely a závěrečné srovnání vypočtených ukazatelů s dalšími dvěma mobilními operátory ? O2 a Vodafone.
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses