Automobil v podnikání - Smolíková, Jana; Müllerová, Libuše, 1945-; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato práce pojednává o automobilu v podnikání. Práce zahrnuje informace z několika oblastí, které se navzájem ovlivňují a které jsou vymezeny zákony o podmínkách provozu na pozemních komunikacích, dani silniční, dani z přidané hodnoty, účetnictví a daních z příjmů. Práce se zabývá vozidly obecně a jejich tříděním, silniční daní, situací, kdy je automobil zařazen v obchodním majetku a automobilem v obchodním majetku nezařazeným.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; silniční daň; diplomové práce; road traffic tax; master's theses