EAFRD, Záměr výstavby bioplynové stanice - Dvořáková, Zdeňka; Dvořáček, Jiří, 1947-; Krejča, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce obsahuje informace o přínosech a perspektivách bioplynových stanic v zemědělství. Zprostředkovává čtenářům údaje o možnostech realizace výstaveb bioplynových stanic za spoluúčasti EU, přibližuje proces žádosti o dotaci v rámci Programu rozvoje venkova ČR pro období 2007 -2013, prokazuje ekonomickou efektivnost těchto projektů a poskytuje návod pro vypracování projektu jako klíčové obligatorní přílohy žádosti o dotaci.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses