Finanční analýza Pivovaru Svijany a.s. - Bímová, Martina (2007)
Diplomová práce se zabývá finanční analýzou vybrané společnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody a postupy finanční analýzy. V praktické části je provedena finanční analýza vybrané společnosti a zhodnocení zjištěných výsledků. Součástí je i mezipodnikové hodnocení. V závěrečné části je provedeno celkové zhodnocení výsledků finanční analýzy a vlastní návrhy na zlepšení hospodářské situace společnosti.