Finanční analýza Pivovaru Svijany a.s. - Bímová, Martina; Boukal, Petr, 1962-2022; Kučera, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá finanční analýzou vybrané společnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody a postupy finanční analýzy. V praktické části je provedena finanční analýza vybrané společnosti a zhodnocení zjištěných výsledků. Součástí je i mezipodnikové hodnocení. V závěrečné části je provedeno celkové zhodnocení výsledků finanční analýzy a vlastní návrhy na zlepšení hospodářské situace společnosti.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; metody; diplomové práce; methods; master's theses