Evidence a oceňování zásob ve výrobním podniku - Klimková, Jana (2007)
Práce se zabývá vymezením zásob, metodami evidence zásob a oceňováním zásob podle platné právní legislativy ČR, podle IFRS/IAS a US GAAP. V práci jsou teoretické poznatky srovnány s praxí vedenou u výrobní společnosti a formulovány doporučení k nápravě nepřesných postupů.