Evidence a oceňování zásob ve výrobním podniku - Klimková, Jana; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá vymezením zásob, metodami evidence zásob a oceňováním zásob podle platné právní legislativy ČR, podle IFRS/IAS a US GAAP. V práci jsou teoretické poznatky srovnány s praxí vedenou u výrobní společnosti a formulovány doporučení k nápravě nepřesných postupů.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses