Informační podpora systému hodnocení pracovníků na příkladu AMI Praha, a.s. - Brázda, Jiří; Střížová, Vlasta, 1946-; Bláhová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Význam hodnocení pracovníků pro konkurenceschopnost firmy. Teoretická východiska systému hodnocení pracovníků a jeho informačního zabezpečení. Stručná charakteristika firmy a analýza jejích silných a slabých stránek. Návrh systému hodnocení pracovníků ve firmě a doporučení.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; informační management; řízení pracovního výkonu; hodnocení pracovníků; diplomové práce; information management; performance management; rating of employees; master's theses