Stanovení hodnoty společnosti Shell Czech Republic a.s. - Sýkora, Jan (2007)
Diplomová práce stanovuje hodnotu společnosti Shell Czech Republic a.s. Zaobírá se finanční analýzou, strategickou analýzou a samotným stanovením hodnoty pomocí modelu Discounted Cash Flow. Tyto techniky jsou nejprve rozebrány v teoretické rovině a následně předvedeny na praktickém příkladě.